~~ SiLkY He@Rt ~~

Hatiku Selembut Sutera...

2014 sudaa..

Assalamualaikum..

Pejam celik, pejam celik tahun 2014 menjelma sudah.. dah nk abis bulan Januari dah pun.. haha dah beberapa bulan aku x update blog.. kalau umah, abis bersawang n habuk penuh.. Saje mls + busy sgt dgn keje2 yg belambak di akhir tahun aritu.. hoho.. keje mmg xpenah abis ari2, asyik pending je..

Gud news di tahun baru, aku berjaya mengembalikan HRMIS pd Sumber Manusia.. Tapi aku tetap gak handle HRMIS.. xpe, step by step kan.. News yg xbrapa nk syok plak ialah dpt bos yg xbrapa nk best.. haha Xkesahla, pape pun sbb dia bkn lg bos sy secara direct.. bersyukur dan berharap saya sy boleh mendalami bidang IT plak pas ni.. tahun ni rasa mcm nk g kursus bebanyak.. haha mampu ke.??

Hayyan pun dah stop breastfeeding.. Alhamdulillah mudah Hayyan brenti.. kdg2 rindu gak time Hayyan BF dulu. Umur 1 tahun 7 bulan Hayyan dah stop BF. senang ibu nk tggal lps ni. Tido mlm pn Hayyan xpenah jaga minta susu. Kali ni Hayyan bg chance ibu tido nyenyak. Yela sejak hayyan lahir mmg xpenah tido nyenyak coz dia slalu terjaga nk BF mlm2.. Walaupun Hayyan minum FM, Alhamdulillah Hayyan xpenah minta susu mlm2, kecuali Hayyan nak sgt, baru dia akan minta.

Hayyan semakin lasak skrg n tgh blajar sebut skit2.. Semoga Allah beri aku kesabaran utk besarkan Hayyan dgn sihat tanpa mengikut perasaan. Anak2 cergas n lasak ni mmg sgt mnguji kesabaran ditambah dgn sikap temper tantrum nye.. Semoga anak ibu membesar menjadi anak yg soleh.

Azam tahun ni :
beli moto baru..
nak servis kete bg cun n cat kete color merah..
nak bwk hayyan jln2 n bercuti..
berharap MIL sihat spt dulu..
nak beli tanah/ buat rumah..
nak timba pengalaman ilmu IT lebih skit

Sekian.




1 comments:

Zihan Zamberi January 23, 2014 at 12:01 PM  

meh jalan2 rumah aku weh..

Post a Comment

Komen Anda :

This blog is about my lifetime story..

My Love Life Tickers

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby Weight (Growth) :

  • 2.5 years : 12.2 kg
  • 1 year : 8.3 kg
  • 10 months : 7.7 kg
  • 8 months : 7 kg
  • 6 months : 6.4 kg
  • 5 months : 6.1 kg
  • 4 months :
  • 3 months :
  • 2 months :
  • 1 month : 3.4 kg
  • 20 Days :
  • 10 Days :
  • New Born : 2.4 kg

Followers

Ads 468x60px

Featured Posts